Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Konstants, SIA

Rīgas iela 52, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, Jelgavas novads, Latvija
(+371) 63050385
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsConstruction and repair works

Statistics:
Fully viewed : 9724
Showed in search results : 25783
View in catalog : Construction and repair works


Sonāte, guest house
Sonāte, guest houseGuest house Sonāte is located in picturesque place, near Stāmeriena palace. Night lodgings, bathhouse, swimming pool, rooms for banquets and conferences.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas is company, which deals with sewage purification equipment sale from 2001, which during its existance has realized more than 250 projects.
Stādu placis Lielvārde, territory improvement, planting
Stādu placis Lielvārde, territory improvement, plantingSietiņš GO. Projection of landscapes and plants, greening. Car tyres. Tyre repair, balancing.
Ričarda kamīni, fireplace shop
Ričarda kamīni, fireplace shopRičarda kamīni wants, that your fire place interior would be different and would suit your demands. You have possibility to order fire places and finishing materials.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Apšukrogs, cafe
Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri