Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

C.A.R.P., studentu organizācija

Merķeļa iela 86, Rīga, Latvija
(+371) 67227348
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds

Statistics:
Fully viewed : 20974
Showed in search results : 34527
View in catalog : Public organizations, Funds


Rakstā, store
Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Zivtiņi, guest house
Zivtiņi, guest houseGuest house Zivtiņi in Kaltene at sea coast. Lodgings for night for 40 people, a bathhouse, a swimming pool, 2 banquet halls, 3 cottages.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museumToday, the museum complex includes four buildings, in which are located - the collection of museum, art exhibition hall, history exhibition hall and the administration. The museum dates back to 1947, when a decision on its establishment were made. The initial museum's treasure is the Rozental’s collection of the original works gathered by artist’s contemporary Marts Vējš.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri