Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ārvalstu investoru padome Latvijā, sabiedriskā organizācija

Krišjāņa Valdemāra iela 21, Rīga, Latvija
(+371) 67217201
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic organizations, Funds

Statistics:
Fully viewed : 8363
Showed in search results : 32456
View in catalog : Public organizations, Funds


Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Jena motors, SIA, recreation farm
Jena motors, SIA, recreation farmQuadracycle, motoroller, motorcycle, water and snow motorcycle rent and sale. Sport inventory rent.
Bramaņi, guesthouse
Bramaņi, guesthouseGuest house,a bathhouse, amazing place for activities for 30 peoples. Lodging places, active relaxation. Relaxation in the country.
Klivet, veterinary clinic
Klivet, veterinary clinicVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
BriedīšKrogs, tavern
BriedīšKrogs, tavernĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Burtakas, leisure complex
Burtakas, leisure complexVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Riekstkalni, tree nursery
Riekstkalni, tree nurseryThe specialized nut tree nursery "RIEKSTKALNI" offers frost-resistant nut tree seedlings from Canada suitable for Latvia's climate. Our seedlings are grown from the seeds of the best Canadian varieties of mother trees, which enables the seedlings to better adapt to Latvia's climate, soil and light regime.
Visi banneri