Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

M.A.Ģ., darbnīca

Brīvības gatve 202, Rīga, Latvija
(+371) 67541530
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGlasscutter worksConstruction and repair works

Statistics:
Fully viewed : 20212
Showed in search results : 117342
View in catalog : Glasscutter works


Debesu bļoda, guest house
Debesu bļoda, guest houseDebesu bļoda in Ogre region, 40 km from Riga invites to celebrate festivities, offers night lodgnings, banquet hall, bathhouse, SPA bath, sports ground. In winter - skiing and skating.
Klivet, veterinary clinic
Klivet, veterinary clinicVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Toode, SIA, roofing surfaces
Toode, SIA, roofing surfacesLtd TODE produces: roofs, gutters, window sills, ledges, ridges, woodies, as well as other foldings from steel. Roof coverings.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Upmaļi, guesthouse
Upmaļi, guesthouseRooms for celebrations, seminars, and a fire place. Table laying and live mucic. A rest at the river Ltne.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Zanzibāra, camping
Zanzibāra, campingKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri