Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Unomat Latvias pārstāvniecība

Ģertrūdes iela 5a, Rīga, Latvija
(+371) 67274429
 
AllOffers
Products, services, keywordsPhoto and filming equipment, accessories

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Jaunzemi, country yard
Jaunzemi, country yardLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaWe make ethnographic costumes, sewing and embroidery for collectives and individual customers.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveПредлагаем: мыльные массы, основы для шампуня, гель для душа и бальзам для волос, красители, перламутр (слюда), глиттер (глянец), пищевые ароматизаторы, эфирные масла, ароматизаторы, базовые и сливочные масла, формы для мыла, инструменты для мыловарения и упаковки.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Stonecutter Modris Bērziņš offers borings in the stone, elements of fire place, works of art - sculptures. Makes granite tombstones, margins. Design elements for garden.
KraBS, metal working
KraBS, metal workingKraBS. Metal products and constructions, Blinds and automatic systems, Solar collector systems and kits, Labor protection, clothing, equipment.
Visi banneri