Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Dunte-ALS

Ganību dambis 30a, Rīga, Latvija
(+371) 67381845
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVentilation systems and equipmentBuilding materials and constructionsConstruction and repair works

Statistics:
Fully viewed : 5782
Showed in search results : 77523
View in catalog : Ventilation systems and equipment


Latroof Ltd, SIA, roofing surfaces
Latroof Ltd, SIA, roofing surfacesLatroof. Roof covering materials, metal tiles, profiled lathes for roof and walls. Bitumen tile roofs, polymer-bitumen roll materials.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT is a reliable supplier of air compressor equipment. We are ready to supply a full chain of services related to air compressors: from delivery and installation to raw material supply and service. The success of our company is based on extensive experience and high-quality offer of compressor equipment (screw and piston compressors, compressed air dehumidifiers, main filters, air systems). We supply compressor equipment from well-known manufacturers - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Liedags, guest house
Liedags, guest houseGuest house is situated on the side of Liepaja-Ventspils highway. Guest house "Liedags" offers 16 comfortable rooms, delicious meals in snack bar, rooms for conference and celebrations, a bathhouse with swimming pool.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri