Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIAFalkors I.A.U. specialize in confined space access work, high altitude industrial maintenance work, high angle rescue and rescue training. Our safety training programs and safety record are based on the use of IRATA certified professionals only.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija offers powder coating services for steel, aluminum and other metal parts. Our customers are from building, roof covering, ventilation system, window and door manufacturing and different interior design element production branches.
Cīrulīši, health and recreation centre
Cīrulīši, health and recreation centreRooms for celebrations, rooms for conferences, seminars, a hotel, bathhouses, jacuzzi, active rest and children campsites.
Rancho Randevu, leisure complex
Rancho Randevu, leisure complex„Riverside's Rancho” is a comfortable country retreat set within beautiful Latvian countryside where mighty Daugava and Perse rivers meet. The venue is suitable for variety of events – weddings and birthdays, business meetings, seminars and conferences.
Visi banneri