Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Blaumanis 16/18, kooperatīvā sabiedrība

Blaumaņa iela 161/18, Rīga, Latvija
(+371) 67282234
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHouse management

Statistics:
Fully viewed : 6413
Showed in search results : 36151
View in catalog : House management


Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Palmas, holiday house
Palmas, holiday houseBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Copes, guest house
Copes, guest houseGuest house Copes. Well equipped accomodation, banquet hall, bathhouse. Recreation at waters, fishing. 58 km from Riga.
RUSSO-BALT, car trailers
RUSSO-BALT, car trailersProduction company RUSSO-BALT is the first producer of cars and minibuses in Republic of Latvia.
Virškalni, ZS, territory improvement, planting
Virškalni, ZS, territory improvement, plantingZ/s Virškalni main occupation is working out greening projects and equipping gardens. As well as retail and wholesale of rose and other plants.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics is a reliable freight forwarding company with a full range of logistics, storage and insurance services for your cargo. Freight services throughout Europe, Scandinavia, Asia and the CIS. Our team will find an individual delivery scheme based on your needs.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri