Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Velsa 1

Valdeķu iela 62159, Rīga, Latvija
(+371) 29417764
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsLegal services

Statistics:
Fully viewed : 5262
Showed in search results : 17166
View in catalog : Legal services


Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
Aldari, motel
Aldari, motelA motel. Rooms for banquets and celebrations. Sport event organization.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Santa, hotel
Santa, hotelHotel "Santa" offers you that opportunity in Sigulda – Latvia. We are close to Sigulda centre – in the picturesque stick, near waterside with wonderful landscape
In Sensum, burial services
In Sensum, burial servicesApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Vilciņi, bath
Vilciņi, bathViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
JS WoodMagic , woodworking
JS WoodMagic , woodworkingKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Bathhouse construction, projecting, building, Chinese and Italian mosaics, individuals orders, all types of steam bathhouses, real Russian bathhouses, furnaces and fire places.
Pils, guesthouse and cafe
Pils, guesthouse and cafeA very tasty meal for reasonable prices, banquets and party tables, a real latvian bathhouse.
Visi banneri