Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Senčilo I., sworn advocate office

Tallinas iela 393, Rīga, Latvija
(+371) 67293636
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAdvocate

Statistics:
Fully viewed : 5840
Showed in search results : 38533
View in catalog : Advocate


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Rūķīši, guest house
Rūķīši, guest houseRūķīši, guest house in Murjāņi. Recreation at the Gauja, lodgings for night, bathhouse, banquet hall, places for tents.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest house
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, guest houseA guest house is 7 km from the centre of Valmiera (Koceni) and 12 km from the skiing track in Baili. Warm places for sleeping, delicious breakfast, transport to Baili and back.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Improvement, SIA
Improvement, SIALandscaping. Paving and paving services. Delivery of bulk cargo (gravel, sand, dolomite rubble, black earth). Tractor services. Earthworks. Road construction.
Visi banneri