Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Riekstkalni, tree nursery
Riekstkalni, tree nurseryThe specialized nut tree nursery "RIEKSTKALNI" offers frost-resistant nut tree seedlings from Canada suitable for Latvia's climate. Our seedlings are grown from the seeds of the best Canadian varieties of mother trees, which enables the seedlings to better adapt to Latvia's climate, soil and light regime.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissForestry and garden machinery brands` Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered and Alpina manufactured power-saws, trimmers, brush cutters, mowing machines, tractors.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas is company, which deals with sewage purification equipment sale from 2001, which during its existance has realized more than 250 projects.
Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel
Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel2007 year home kitchen Rudzons changed into new brand Madona Cafe Hotel Rudzons five rooms, 16 bed places, guest hall - spacious, light rooms. Welcome to Madona!
Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworking
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, woodworkingWooden accessories for your kitchen, home, sauna, garden, as well as everything else, from wooden spatulas and spoons, to a portable sauna and barrel, which can be heated all year round.
Vītoli, leisure complex
Vītoli, leisure complexLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri