Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Stars, veikals

Latgales iela 357 2.st., Rīga, Latvija
(+371) 67106608
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHaberdashery

Statistics:
Fully viewed : 5279
Showed in search results : 28978
View in catalog : Haberdashery


Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Sumbrs, café - motel
Sumbrs, café - motelCafe - motel, meal offer, it is possible to lay the table till 50 persons.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Silamalas, leisure complex
Silamalas, leisure complexThe complex is located in the forest, at the very top of the mountain, in a scenic location - Milzkalne, only 60 km from Riga. with us you can escape from the noise of the city and enjoy peace and quiet, relax in the sauna, or warm up in the hot tub and enjoy a refreshing swim in the pool.
Pils, guesthouse and cafe
Pils, guesthouse and cafeA very tasty meal for reasonable prices, banquets and party tables, a real latvian bathhouse.
Villa Vanilla, hotel
Villa Vanilla, hotelViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Mucenieki, country house
Mucenieki, country houseCountry house Mucenieki is located at the Abava river, next to the silent wood. Spaceous yard and pond. Separate house with a bathhouse, hall with a fire place and karaoke.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAIf you want to install a flagpole near your private house or company, if you need company or other flags, then K-MASTI.LV is the right place to get what you want! Flags and flagpoles are our business!
Visi banneri