Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Lee Cooper, veikals

Krasta iela 46, Rīga, Latvija
(+371) 67030231
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsClothing

Statistics:
Fully viewed : 7485
Showed in search results : 31271
View in catalog : Clothing


Mare, hotel
Mare, hotelHotel Mare, 500 m sea, rooms for seminars, conferences, bathhouse, fire place, TV, the Internet, going by boats, paintball, golf, rides by horses, excursions, guide services.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Vitkopi, recreation centre
Vitkopi, recreation centreA fisherman's idyll - 3 cottages on islands in a 33 ha large reservoir which is stocked with fish.
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scales
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scalesAll kinds of scales trade and repair. Scales for commerce, home, warehouse, medicine, stacking services, labs and much more.
Mēnesnīcas, guest house
Mēnesnīcas, guest houseGuest house Mēnesnīcas is located on the bank of Grīvas river, we offer lodgings for night, fire place with a hall for 30 people, sauna, well equipped kitchen, place for fire and volley ball field.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Bērnības sala, babysitting and development center
Bērnības sala, babysitting and development centerBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Pierīgas pirtis, bath
Pierīgas pirtis, bathPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAThe company offers rental and sale of passenger cars, minibuses and small trucks. We offer the following cars for your convenience: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Visi banneri