Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Patentu aģentūra KDK

Dzērbenes iela 27206, Rīga, Latvija
(+371) 67552530
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCopyrights and patenting

Statistics:
Fully viewed : 5985
Showed in search results : 25637
View in catalog : Copyrights and patenting


Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotel
Pa Laimes Taku, bed and breakfast hotelPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Titan, fitness club
Titan, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Granda, joinery
Granda, joineryJoinery work of the company Granda. Stair manufacturing, installation; furniture manufacturing; oak beer barrels; bathhouse tubes and hot tubes; wood baths.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museum
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, museumToday, the museum complex includes four buildings, in which are located - the collection of museum, art exhibition hall, history exhibition hall and the administration. The museum dates back to 1947, when a decision on its establishment were made. The initial museum's treasure is the Rozental’s collection of the original works gathered by artist’s contemporary Marts Vējš.
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipment
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipmentQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksArt workshop "Atīks". Paintings, pictures with ink, interior equipment, room decoration. Furniture restauration. Painting studio.
Visi banneri