Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Baltijas Elektro Sabiedrība, SIA

Baltijas Elektro Sabiedrība, SIA

Krustpils iela 38a, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67100100
(+371) 67188862
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsIllumination engineeringElectronical equipment, componentsMetrology, meters and gauges

Statistics:
Fully viewed : 10536
Showed in search results : 114832
View in catalog : Illumination engineering


Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
AQUA SAN, SIA, Plumbing Equipment
AQUA SAN, SIA, Plumbing EquipmentAQUA SAN. Swimming pools and SPA swimming pools, projecting, mounting of equipment. SPA swimming pool - for sport complex, school, private house, hotel or medicine rehabilitation centre.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiMore than 300 grape varieties are currently grown on the farm of grape plant grower and variety collector Gata Kužums for inspection purposes in the garden. Every year the collection is supplemented with 20 - 30 new varieties, discarding those that are not suitable for our conditions. We will be happy to help you grow a fruitful vine in your home, which will delight you with sweet and juicy berries.
Marteks noma, car service
Marteks noma, car serviceMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Iks park, associations
Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Kalumi SIA, forgings
Kalumi SIA, forgingsBlacksmith's service, fire place bars and instruments, decorative shoeings, door handles, keys, woodwork instruments, candlesticks, gates, french balconies and everything else.
Visi banneri