Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Izglītības Valsts inspekcija, Ventspils pilsētas un rajona inspektors

Jūras iela 9-338, Ventspils, Latvija
(+371) 63628313
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsControl services

Statistics:
Fully viewed : 6233
Showed in search results : 39161
View in catalog : Control services


Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPortable saunas - barrels, bathtubs. Boat rental for a trip on Abava, boating in Kurzeme, boat rental in Kandava, chauffeured transport from the end point of the boating to the place where you started the trip and left your means of transport. SUP board rental. Garden games.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandscaping. Paving and paving services. Delivery of bulk cargo (gravel, sand, dolomite rubble, black earth). Tractor services. Earthworks. Road construction.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaExhibition visit. Participation. Ceramic souvenirs.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Gintus, SIA, land surveying
Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Sīpoli, guest house
Sīpoli, guest houseA guest-house Sīpoli is situated 1 km from the sea. A beautiful garden, a bath, a guest house, a banquet hall, picnic places.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Visi banneri