Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ventspils novada invalīdu biedrība

Kuldīgas iela 43/45-2, Ventspils, Latvija
(+371) 63623834
 
AllOffers
Products, services, keywordsPublic organizations, Funds

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Garauši, recreation centre
Garauši, recreation centreAt the Lobes lake. 15 different boats for fishing, fishing licences, places for tents and fire, lodging for the night in the country house.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
FINLAT
FINLATConsumer loan, Loan refinancing, Refinancing, Loan against real estate pledge, Loan against car pledge, Loan for car purchase, Car leasing, Loan for companies, Loan for starting a business, Loan for debt repayment, Farmer loan, Factoring/invoicing, Financing of development projects, Interesting IT financing of start-ups, Loan against real estate pledge.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, sale of radio systems for animals. The partners are USA company PetSafe. PetSafe works out radio and electronic devices, which make better human and animal relationships.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Visi banneri