Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Klajumi, horse ranch

Klajumi, horse ranch

Klajumi, Kaplavas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5668
(+371) 29472638
 
AllOffers
Products, services, keywordsEntertainments for the new coupleBathhouses, saunas
Map

Pinumi, salon - workshop
Pinumi, salon - workshopPinumi. Makes different types of wickerwork from Latvia materials. We make wickworks and we are interested in good quality, so that production would be long lasting.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Purgaiļi, guest house
Purgaiļi, guest houseGuest house Purgaiļi. Bed places, catering, bathhouse, rooms for festivity, conference and seminars, sport ground, swimming possibilities, places for tents and picnic.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Ergoss, SIA, building material sale
Ergoss, SIA, building material saleErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Stonecutter Modris Bērziņš offers borings in the stone, elements of fire place, works of art - sculptures. Makes granite tombstones, margins. Design elements for garden.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Kaņepītes, ZS, Organic farming
Kaņepītes, ZS, Organic farmingFarm "Kaņepītes" organically grows and produces various types of grain products from wheat, rye, barley, oats, buckwheat, peas and cumin. BIO flour, grains, flakes, etc. Drive your packages to the farm for the production, you will get a pleasant discount!
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Visi banneri