Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Paukotāju klubs Jugla

Berģu iela 58, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 29229702
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsSports clubs

Statistics:
Fully viewed : 7124
Showed in search results : 30622
View in catalog : Sports clubs


Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel
Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel2007 year home kitchen Rudzons changed into new brand Madona Cafe Hotel Rudzons five rooms, 16 bed places, guest hall - spacious, light rooms. Welcome to Madona!
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
INETA LESĪTE, stylist
INETA LESĪTE, stylistLAK master-class visagist, stylist Ineta Lesīte. Consultations, clothing and accessories` purchasing in shops, make-up, training.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALargest manufacturer and distributor of safes and metal furniture. Our product range includes safes and metal furniture. The safes have been tested by independent laboratories and have obtained European-recognized certificates - ECB-S and IMP.
Maripol, SIA, hat and fur coat salon
Maripol, SIA, hat and fur coat salonEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Mazpipari, leisure complex
Mazpipari, leisure complexLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Virškalni, ZS, territory improvement, planting
Virškalni, ZS, territory improvement, plantingZ/s Virškalni main occupation is working out greening projects and equipping gardens. As well as retail and wholesale of rose and other plants.
Visi banneri