Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Bovss A, bath

Stirnu iela 16, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67583956
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBathhouses, saunas

Statistics:
Fully viewed : 9235
Showed in search results : 49359
View in catalog : Bathhouses, saunas


Belameks, decoration materials
Belameks, decoration materialsFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Saullēkti ozolos, guest house
Saullēkti ozolos, guest houseViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseActive leisure, Skiing and snowboarding Mountain ski tracks, Cross-country skiing, Winter equipment rental, Ski instructors, Accommodation
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Waldmeisteri, guest house
Waldmeisteri, guest houseA cosy rest hall with bar,as well as a bathhouse and rooms for 11 people.Settle at us and enjoy the beautiful nature!
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Jaunogres nams, holiday house
Jaunogres nams, holiday houseRooms for banquets, rest and seminars - a room with a fire-place for 36 persons. A bathhouse, a swimming pool with a stream and filtered water.Tennis courts, table laying for guests, satellite. A special offer for two persons- 30 Ls in working days.35 kilometres from Riga.
Visi banneri