Gaidu un skautu muzejs

  • Mālkalnes prospekts 10, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
  • (+371) 65023383
Products, services, keywords
Rakstā, store
Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Muižnieki, camping
Muižnieki, campingMuižnieki, camping at the Usma lake. Guest house, bathhouse, places for tents. Recreation in nature, fishing, boat and couter rent.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scales
EST Tehnoloģijas, SIA, trade and repair of scalesAll kinds of scales trade and repair. Scales for commerce, home, warehouse, medicine, stacking services, labs and much more.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaSpecially chosen clay, water settled on different plants, the day of making and baking the vessel, the live fire of the wood, the colour and decoration of the vessel, which would be your help and give you joy and luck.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma