Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tramvaju un trolejbusu pārvalde, 11. trolejbusa galapunkts

Stirnu iela 65a, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 67597089
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPublic transport

Statistics:
Fully viewed : 6529
Showed in search results : 32316
View in catalog : Public transport


Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
ML Grupa 3, building material sale
ML Grupa 3, building material saleBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Rigess, garden machinery repair and service
Rigess, garden machinery repair and serviceHusqvarna and other producers` garden machinery repairs, service and maintenance. Your mower, trimmer, chain saw, tractor or any other garden equipment will reach experienced hands, will be maintained and repaired.
RC Auto , car service
RC Auto , car serviceCar Service,Running gear repair. Cars dignostik and repair. Engine repair. Timing belts and belting change. Gearbox repairs. Quick Oil Change. Brake system repairs. Welding. Starter and generator repair. Tire Service. Spare Parts.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri