Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Rohe Latvijā, SIA

Rohe Latvijā, SIA

Krasta iela 103, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 67125890
(+371) 67725892
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPetrol station equipment
Map

Statistics:
Fully viewed : 5991
Showed in search results : 17708
View in catalog : Petrol station equipment


Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Reiss, car service
Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Campo, water tourism
Campo, water tourismCampo. Everything about boating. Water tourism routes, inventory, rent, sale. Kajali, canoe. Rowing school.
Baltijas durvis
Baltijas durvisDoors and windows, accessories.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Dvina, guest house
Dvina, guest houseNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Debesu bļoda, guest house
Debesu bļoda, guest houseDebesu bļoda in Ogre region, 40 km from Riga invites to celebrate festivities, offers night lodgnings, banquet hall, bathhouse, SPA bath, sports ground. In winter - skiing and skating.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Visi banneri