Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

J & P Auto

Priekuļu iela 7, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64123622
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCar spare parts, sale

Statistics:
Fully viewed : 18636
Showed in search results : 41201
View in catalog : Car spare parts, sale


220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Arre, metal working
Arre, metal workingARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Žuvine, fish restaurant
Žuvine, fish restaurantThe only fish restaurant in Palanga welcomes You at famous, renovated Basanaviciaus avenue. “Žuvinė“ is just few minutes away from the sea.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC milling and laser engraving company in Preili. We offer a full range of services: design development, milling, engraving and further processing. We produce various wooden products: boards, hangers, boxes, candlesticks, clocks, decorative panels, medal holders, seasonal and wedding wooden decorations, etc. Materials to be processed: plywood, wood - pine, spruce, oak, ash, MDF, foamed PVC sheets, plastic, organic glass, monopoly carbonate, foam.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSThe farm is engaged in grain cultivation, growing sea buckthorn berries and develops the tourism industry. The vision of the farm is to work sustainably, in harmony with nature and share it with fellow human beings - to be here and now, touch the earth, listen to the sounds of nature, take a breath, feel the wind.
Visi banneri