Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Vinsbergs, automazgātava

Jūrmalas gatve 99a, Rīga, Latvija, LV-1083
(+371) 29241407
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCar washing

Statistics:
Fully viewed : 6853
Showed in search results : 59576
View in catalog : Car washing


ALAUŠYNĖ , guest house
ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
Paradīzes graudi, flowers in Jurmala
Paradīzes graudi, flowers in JurmalaParadīzes graudi, flowers in Jurmala
Rīgas Koki, industrial climbing
Rīgas Koki, industrial climbingRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Bekiški, guest house
Bekiški, guest houseMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Nabīte, camping
Nabīte, campingA picturesque place, at lake Liela Naba. A guest house, a bathhouse, 28 camp houses. Water bike and boat rent, sport and play grounds. Summer cafe.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A manufactures 3D models from ecologically pure material – birch-tree plywood, which gives a pleasant touch and scent.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Saullēkti ozolos, guest house
Saullēkti ozolos, guest houseViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Visi banneri