Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ceplis un partneri, automazgātava

Augusta Deglava iela 82, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 67572868
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCar washing

Statistics:
Fully viewed : 13207
Showed in search results : 60233
View in catalog : Car washing


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Mare, hotel
Mare, hotelHotel Mare, 500 m sea, rooms for seminars, conferences, bathhouse, fire place, TV, the Internet, going by boats, paintball, golf, rides by horses, excursions, guide services.
Zāgkalni ZS, leisure complex
Zāgkalni ZS, leisure complexA rest at the lake Usma. Different log- building houses for lodging for the night, a bathhouse, places for tents, trailer connection, places for picnic, fishing, fishing guide services...
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Pētes, territory improvement, planting
Pētes, territory improvement, plantingSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Aldari, motel
Aldari, motelA motel. Rooms for banquets and celebrations. Sport event organization.
Visi banneri