Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Serviss V.J., autoserviss

Ģenerāļa Baloža iela 33, Liepāja, Latvija, LV-3402
(+371) 63457266
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAuto service, Repair

Statistics:
Fully viewed : 5385
Showed in search results : 32065
View in catalog : Auto service, Repair


Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Ziedugravas, recreation centre
Ziedugravas, recreation centreLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Apartamenti Dundaga XXL, apartments
Apartamenti Dundaga XXL, apartmentsA holiday home with a wonderful warm pool and an aromatic wood-burning sauna. We are located in North Kurzeme, Dundaga, 150 km from Riga, in a private area. Dundagas castle and park are just 800 m from us, 22 km to the sea, 5 km to Baložezers, across the street is the Exotic Animal Park, nearby Liepniekvalka Caves, etc. c. natural sights. We offer apartments with a kitchen area. Sauna and pool available.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Gungas, guest house
Gungas, guest houseGungas -  etnographic holiday lodge for festivities, recreation and seminars.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
DHM Group, SIA, building material sale
DHM Group, SIA, building material saleConstruction materials. Sale of building materials. Heat insulation. Facade insulation. Building material internet shop.
Kandava, hotel
Kandava, hotelWe kindly invite you to the new cafe Kandava, which is in the Kandavas old town part, with refined and in the same time comfortable atmosphere. Offer 10 well equipped rooms, banquet and conference hall, bathhouse and jacuzzi.
Visi banneri