Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Kā allaž industrijas, autoserviss

Zasulauka iela 2, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 67805580
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAuto service, Repair

Statistics:
Fully viewed : 18882
Showed in search results : 26502
View in catalog : Auto service, Repair


Escape.lv rooms, kvesti, escape room
Escape.lv rooms, kvesti, escape roomDiscover borders of your intellect. "Escape" is an interactive and intuitive real-life game, which demands your focus, ability to find solutions and team-work skills in unusual situations. 60 minutes is available to solve mysteries and finde clues to get free for a team of 2 to 6 participants. Rezervation must be made 24 hours before.
EXI, furniture
EXI, furnitureSecond-hand furniture from Germany: second-hand leather furniture, commodes, sets of bedrooms. New furniture from catalogues. Nowhere cheaper!
Rīgas Logi, doors and windows
Rīgas Logi, doors and windowsMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Indrāni, guest house
Indrāni, guest houseIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Embūtes muiža, guest house
Embūtes muiža, guest houseNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Ceramist Dace Grīnberga works with stone compounds of various colours, clay and porcelain. Modern items for the interior. Ordinary, openwork shapes with different kind of textures.
Pirts Asni, bath
Pirts Asni, bathPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri