Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Cerība un kompānija, autoserviss

Stacijas iela 3, Limbaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4001
(+371) 29235951
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAuto service, Repair

Statistics:
Fully viewed : 6463
Showed in search results : 30564
View in catalog : Auto service, Repair


Zariņi, guest house
Zariņi, guest houseWelcome to the guest house "Zariņi". Russian bathhouse with swimming pool, sauna, lodging, arbor, campfire and tent places. Banquet and celebrations.
Park Hotel Kekava, hotel
Park Hotel Kekava, hotelA hotel, rooms for conferences and seminars, sauna, bar, table laying for several celebrations.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas is company, which deals with sewage purification equipment sale from 2001, which during its existance has realized more than 250 projects.
R. A. Kaspari, construction and repairs
R. A. Kaspari, construction and repairsR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Malvīne, guest house
Malvīne, guest houseMalvīne. Holiday house at Ciriša lake. From the lake there can be seen Aglona basilica. Bathhouse, banquet hall, places for tents.
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
Unce, guest house
Unce, guest houseA guest house in Valmiera.Cozy rooms with all covenciences.
Visi banneri