Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Baltship Latvia Ltd.

Tērbatas iela 42/44 - 5, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67331101
(+371) 67333447
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsVehicle freight forwardingFreight forwarding

Statistics:
Fully viewed : 8331
Showed in search results : 54495
View in catalog : Vehicle freight forwarding


ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
R. A. Kaspari, construction and repairs
R. A. Kaspari, construction and repairsR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics is a reliable freight forwarding company with a full range of logistics, storage and insurance services for your cargo. Freight services throughout Europe, Scandinavia, Asia and the CIS. Our team will find an individual delivery scheme based on your needs.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Sutras Z/S, country house
Sutras Z/S, country houseZ/S SUTRAS offers rest in the country farm with a bath-house: rest at the are fire-place and fire, sport games, children entertainment and anniversary celebration.
Porto Resort, hotel
 Porto Resort, hotelPORTO RESORT is a beautiful hotel settled in a log building, surrounded by a vast territory right on the shores of Lake Lilaste. It is a perfect place for relaxing together with the family and friends, for organising a festive event, as well as for business meetings and seminars.
Kalves, holiday house
Kalves, holiday houseA holiday house at the lake Kalvene.
Pierīgas pirtis, bath
Pierīgas pirtis, bathPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Visi banneri