Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Ogres Valsts ģimnāzija, gymnasium

Ogres Valsts ģimnāzija, gymnasium

Meža prospekts 14, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65044522
(+371) 65035690
 
AllOffers
Products, services, keywordsGeneral education
Map

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Svētku mode, sewing salon
Svētku mode, sewing salonŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Bēnes Ozoli, flooring materials
Bēnes Ozoli, flooring materialsParquet production company Bēnes Ozoli is located in Dobele region Bēne. Production of parquet and sale. Parquet boards, parquet mosaics, floor lathes, laying accesory materials - oils, lackers, fillers.
Jost Residence, holiday house
Jost Residence, holiday houseLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāFuneral services in Riga, funeral in Latvia, cremation and cremation. Organization of repatriation services. Morgue and catafalque services.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centre
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, active tourism centreActive all year round! Ozolkalns offers leisure opportunities and accommodation in the Gauja National Park, near Cesis. In the winter, there are ski and snowboard trails that reach a length of 500 meters. The hill is equipped with a chairlift and two anchor lifts, equipment rental and instructor services are available.
Visi banneri