Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Janauto, driving school

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29239166
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsDriving schoolsEducation and training centres, Schools
Map

Statistics:
Fully viewed : 24412
Showed in search results : 249505
View in catalog : Driving schools


Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones is a new recreation place in Plienciem 900m from the sea. The glamping is located in a pine-covered, green, blooming area. Nearby: walking trails with blueberries, lingonberries and mushrooms. The glamping is equipped with a kitchen area, where you will find a refrigerator, dishes, induction cooker, microwave oven, coffee machine. The cabin has a shower, toilet, air heat pump (the temperature can be cooled or heated), pellet fireplace.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
RD Met, SIA, metal working
RD Met, SIA, metal workingSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Sauna katram , store
Sauna katram , storeIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel , Palanga. 11 stylish double rooms, all of which are equipped with best conveniences. Hotel's professional staff will take care of each of you separately.
Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel
Madona Cafe Hotel Rudzons , hotel2007 year home kitchen Rudzons changed into new brand Madona Cafe Hotel Rudzons five rooms, 16 bed places, guest hall - spacious, light rooms. Welcome to Madona!
Visi banneri