Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Sandis un partneri

Ganību dambis 24a409, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 26550460
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsLogging

Statistics:
Fully viewed : 5732
Showed in search results : 19079
View in catalog : Logging


Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Riekstkalni, tree nursery
Riekstkalni, tree nurseryThe specialized nut tree nursery "RIEKSTKALNI" offers frost-resistant nut tree seedlings from Canada suitable for Latvia's climate. Our seedlings are grown from the seeds of the best Canadian varieties of mother trees, which enables the seedlings to better adapt to Latvia's climate, soil and light regime.
Ūši, camping
Ūši, campingThe proximity of Kolkasrags, the air saturated with the smell of the sea and pines, the ancient history and the unique identity of the place are the hallmarks of Kolka, which have also been absorbed by Ūšu sēta and its people. We offer to get to know the identity of the far northern corner of Kurzeme while enjoying a leisurely rest near the sea.
Rīgas Būvserviss, building material sale
Rīgas Būvserviss, building material saleRIGA BŪVSERVISS offers to purchase at a profit different building materials - for roofs, facade, foundations, indoor and outdoor finishing, heat insulation, as well as windows, doors, plumbing and movable houses.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Inčukalna strops, guest house
Inčukalna strops, guest houseWe offer you a possibility to forget every day problems and give a way to rest. A bathhouse with jacuzzi, rooms for seminars and celebrations
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Iks park, associations
Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Dental Art, dentistry
Dental Art, dentistryDental Art clinic offer you various dental procedures: therapy, prosthodontics, teeth implantation, oral hygiene and office whitening.
Visi banneri