Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ristas, veikals

Rudens iela 5, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 29612859
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsAnimal feedingstuffs

Statistics:
Fully viewed : 6915
Showed in search results : 26650
View in catalog : Animal feedingstuffs


SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centre
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centreEach of four cottages are provided for six people and is fitted with electric batteries. A bathhouse with a hall, arbour for celebrations, relaxation at the lake Ciecere.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Lielkaibēni, guest house
Lielkaibēni, guest houseTwo halls with fireplaces, accommodation (30 beds). Parties for up to 70 people, catering services, party table setting.
Iecavnieki, guest house
Iecavnieki, guest houseA guset house Iecavnieki is situated on a fringe of wood, at the bank of the river Daugava. A bath with a swimming pool, a hall with a fire place for banquets (50 people). Six rooms with a shower and WC.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Avotkalni, place of recreation
Avotkalni, place of recreationRecreation place Avotkalni offers a nice rest at the Salaca river - places for tents and picnic, sport grounds with inventory, children play grounds, going by boats and bikes, fishing.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Visi banneri