Pīlādži, tree nursery

Description

SANDRA UN JĀNIS ZILVERI. Saimniecība dibināta 1990. gadā un visu pastāvēšanas laiku nodarbojusies ar augļkopību. Mūsu mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem gan piemājas dārzu kopējus, gan komercdārzniekus. 1996. gadā pirmie Latvijā uzsākām audzēt augļu koku un ogulāju stādus konteineros, kā arī slēgt līgumus par stādu audzēšanu komercdārziem. Katru gadu izaudzējam 15000 – 20000 augļu koku un ogulāju stādus. Nelielos daudzumos arī dekoratīvos stādus. Mūsu produkciju var iegādāties uz vietas kokaudzētavā, kā arī daudzos dārzu centros Vidzemē un Rīgā. Mūsu stādi ziemā glabājas speciālā pagrabā, kur temperatūra nenoslīd zem -7 grādiem, līdz ar to tie necieš ne no sala, ne saules apdegumiem, tādēļ varam garantēt labu stādu kvalitāti arī pavasarī. No augusta līdz martam piedāvājam mūsu dārzos audzētus dažādu deserta šķirņu ābolus un bumbierus, kuru kvalitāti nodrošina vidi saudzējošā, integrētā audzēšanas sistēma. Pie reizes varat iegriesties mūsu vīnotavā, nogaršot un iegādāties dažādus dzērienus. STRĀDĀJAM Aprīlī un Maijā Pirmdienās-piektdienās 8.00-18.00 Sestdienās 9.00-15.00 Pārējos mēnešos Pirmdienās-piektdienās 8.00-16.00 Par citiem laikiem iespējams vienoties telefoniski.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map, Chained companies
Statistics:
Fully viewed : 85792
Showed in search results : 564735
Geolite, geological research
Geolite, geological researchGeolite. Geological and geotechnical exploration. Engineering geology, technical research, which is used in building construction.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiWedding invitations, place cards, menu, personalized champagne, wedding garters, wedding ring bearer pillows etc wedding accessories. High quality handmade.
Bucefāls, tavern
Bucefāls, tavernPub Bucefāls - rooms for banquets, table laying, hot meals and cold meals. Guest house, a bathhouse, a swimming pool.
ASTRA TŪRE, travelling agency
ASTRA TŪRE, travelling agencyAvioKases.lv. Air tickets, air ticket booking offices, booking, sale. Hotel booking. Charter flights. Bus tickets. Car rent.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaJoinery Mežmaļi. Local origin materials: : pine, birch, ash-tree and oak-tree. Euro windows, futer windows, Norway type windows, windows with grooves, connected Swedish type windows. Inner doors and outer doors.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Aiva plus, construction and repairs
Aiva plus, construction and repairsAiva plus. Building and repair works, facade insulation. Indoor and outdoor finishing work. Building material sale.
Norde metāls, SIA, metal working
Norde metāls, SIA, metal workingNORDE METALS deals with metal product production - we produce black metal as well as stainless steel. Gates, stairs, banisters.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma