KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Miķeļbāka, Campingplatz

Miķeļbāka, Campingplatz

Kempings Miķeļbāka, Miķeļtornis, Tārgales pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3601
(+371) 27884438
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Kempinga teritorijā ir kopā 98 gultas vietas, 2 labiekārtotas kotedžas, 1-divvietīga mājiņa, 10-piecvietīgas kempinga mājas, 6 labiekārtotas brīvdienu mājas, 1000 telšu vietas, 50 labiekārtotas treileru vietas ar elektrības pieslēgumu, wc, dušas, ugunskura vietas, malka un dārza galdi, grili, volejbola laukums, futbola laukums, bērnu laukums, automašīnu stāvvieta. Pēc pieprasījuma, piedāvāsim jums arī zirgu izjādes.
Mūsu kafejnīcā varēsiet paēst, kā arī baudīt izlejamo alu un citus dzērienus.
Uzziniet vairāk: www.mikelbaka.lv
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortErholung in der Natur mehr Details   Urlaub am Meer mehr Details   Piknikplätze mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr Details   Traileranschluss15 € mehr Details   Zeltplätze3 - 5 € mehr Details   Ģimenes māja Nr.1 (Ferienhäuser)85 € mehr Details   Ģimenes māja Nr.2 (Ferienhäuser)75 € mehr Details   Campingplatz mehr Details      Servicehaus mehr Details      2-Bett-Hütten35 € mehr Details      4-Bett-Hütten35 € mehr DetailsIzbraucieni pa Irbes upi Cafes mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 136684
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1648562


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasDas Wassermühlenmuseum Rundāle gibt einen Einblick in das Sehen und Verstehen des Betriebs der Wassermühle des letzten Jahrhunderts und ihres Wesens. Die Wassermühle erstreckt sich über fünf Stockwerke und lässt Sie den Mahlvorgang der Mühle verfolgen – vom Korn zum Mehl.
Dārziņi, Pferdehof
Dārziņi, PferdehofZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Celmiņi, Gasthaus
Celmiņi, GasthausBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Geolite, geologische Forschungarbeiten
Geolite, geologische ForschungarbeitenGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri