KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Stirāni ZS

Dārzu iela 11, Bērzgale, Bērzgales pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4612
(+371) 64690561
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPflanzenzucht und technische Kulturen

Statistik:
Ist durchgesehen : 5153
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 20548
View in catalog : Pflanzenzucht und technische Kulturen


Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Apartamenti Dundaga XXL, Appartement
Apartamenti Dundaga XXL, AppartementEin Ferienhaus mit einem herrlich warmen Pool und einer aromatischen Holzofensauna. Wir befinden uns in Nordkurland, Dundaga, 150 km von Riga entfernt, in einem privaten Bereich. Schloss Dundagas und Park sind nur 800 m von uns entfernt, 22 km zum Meer, 5 km nach Baložezers, auf der anderen Straßenseite befindet sich der exotische Tierpark, in der Nähe die Liepniekvalka-Höhlen usw. C. natürliche Sehenswürdigkeiten. Wir bieten Apartments mit Küchenbereich an. Sauna und Schwimmbad vorhanden.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Embūtes muiža, Gasthaus
Embūtes muiža, GasthausNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Visi banneri