KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Muduri, SIA, darbnīca

Muduri, SIA, darbnīca

Tallinas iela 40/2, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 28607652
(+371) 67273784 - Darbnīca, Ofiss
7273784
Montag08:00 - 17:00
Dienstag08:00 - 17:00
Mittwoch08:00 - 17:00
Donnerstag08:00 - 17:00
Freitag08:00 - 17:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : SIA Muduri
Eintragungsnummer : 40003487368
Juristische adresse : Tallinas 40-4, Rīga, LV-1001
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Etnogrāfisko tautas tērpu gatavošana, šūšana, izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Darbu veic meistari ar ilggadēju pieredzi tautas tērpu darināšanā.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKunstgewerbe Etnogrāfisko tautas tērpu gatavošana (Vertigung der Ethnographishe Trachte ) mehr DetailsAnfertigung von interieur Objekte Handarbeiten, Stickarbeiten mehr DetailsBeratung bei der Komplettierung der Volkstractdeteilen mehr DetailsTautas tērpi (Volkstracht) mehr DetailsTautastērpu vestesvon 55 € Brunčivon 127 € Tautastērpu biksesvon 55 € Trachtenhüte mehr DetailsMēteļi mehr DetailsTautastērpu krekli mehr DetailsPusmēteļi mehr DetailsSchürzen Villaines mehr DetailsGalvasauti Lakatiņi
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 211044
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 522412


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveWir bieten: Seifenmassen, Basen für Shampoo, Duschgel und Haarbalsam, Farbstoffe, Perlmutt (Glimmer), Glitzer (Glanz), Lebensmittelaromen, ätherische Öle, Duftstoffe, Grundöle und Butter, Seifenformen, Werkzeuge zur Seifenherstellung und Verpackung.
Dienliliju Dārzs, park
Dienliliju Dārzs, parkLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Visi banneri