KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
mini top!, einkaufen

mini top!, einkaufen

Dzirnavu iela 1, Aknīste, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5208
(+371) 29158069
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 6674
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31903
View in catalog : Lebensmittel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinik
Mazo dzīvnieku klīnika, tierklinikPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Visi banneri