KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

P Arvi, veikals un kafejnīca

Raiņa iela 10, Skrunda, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3326
(+371) 63331483
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel

Statistik:
Ist durchgesehen : 19996
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 29609
View in catalog : Lebensmittel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Sanders, Gasthaus
Sanders, GasthausViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Visi banneri