KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ķemeru nacionālais parks, Naturpark

Ķemeru nacionālais parks, Naturpark

Meža māja, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 67730078
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Ķemeru nacionālais parks ir dibināts 1997.gadā, lai saglabātu dabas un kultūrvēsturiskās vērtības, kā arī lai aizsargātu minerālūdeņu un ārstniecisko dūņu veidošanās procesus. Parkā ir sastopami augi, kas ierakstīti Latvijas sarkanajā grāmatā, kā arī Eiropā retas un aizsargājamas putnu sugas – jūras ērgļi, ūpji, gandri, dzērves, un dažādi dzīvnieki. Parkā ir izveidoti 3 eko - maršruti: Lielā Ķemeru Tīreļa eko – taka (objekts tehnisku iemeslu dēļ apmeklētājiem ir slēgts!), Dumbrāja taka un Slokas ezera taka, kuras var izpētīt gan patstāvīgi, gan gida pavadībā.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortUmwelt und Denkmalschutz mehr Details   Sehenswürdigkeiten mehr Details   Naturparks mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 23750
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 99841


Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von Waagen
EST Tehnoloģijas, SIA, Handel und Reparatur von WaagenHandel und Reparatur aller Arten von Waagen. Waagen für Handel, Haushalt, Lager, Medizin, Stapelservice, Labore und vieles mehr.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPaintball park PIF PAF 6 km from Riga
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Žuvėdra, viesnīca, Restaurant
Žuvėdra, viesnīca, RestaurantViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Visi banneri