KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Blīdenes pasta nodaļa

Ievas, Blīdene, Blīdenes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3852
(+371) 63832546
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPost

Statistik:
Ist durchgesehen : 6737
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 35683
View in catalog : Post


Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ist eine wunderschöne, 85 Hektar große, ruhige Natur mit verschiedenen Unterhaltungsmöglichkeiten und einer großen Auswahl an Unterkünften für Paare, Familien und Gruppen
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssDas Erholungszentrum “Dridži” lädt alle ein, die das Interesse für Erholung und Tourismus auf dem Lande haben und Ihnen die Unterbringung in gemütlichen Balkenhäusern, die das ganze Komfort haben. Für besondere Festlichkeiten steht Ihnen unser Gästehaus zur Verfügung, von dem man eine unvergessliche Aussicht auf den malerischen Dridži See werfen kann.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Stādu placis Lielvārde, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Visi banneri