KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Ķīvīškrogs, Cafe

Ķīvīškrogs, Cafe

Ķīvīškrogs, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 63291212
(+371) 26523264
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

Kafejnīca atrodas starp Talsiem un Laidzi, Talsu – Upesgrīvas autoceļa (P127) malā.

Latviešu virtuve: Aukstā kefīra un aukstā biešu zupa, siļķes salāti, ceptas cūkgaļas ribiņas, cepta menca vai bute, kartupeļu un plānās pankūkas.

Īpašais ēdiens: „Kraukšķīgais sivēns”.

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCafes    Catering-Dienstleistungen Bankette    Bankettservice    Izbraukumu banketi       Izbraukuma ēdināšana    Tischdecken Miete    Bankettsäle    Räume zum Entspannen und Feiern    Hallen für Konferenzen und Seminare    Plätze für Hochzeitsfeiern Korporatīvie pasākumi, organizēšana
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 24172
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 796697


Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesQualitative furnierte Innentüren für angenehme Preise 
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Muižnieki, Campingplatz
Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Gungas, Gasthaus
Gungas, GasthausGungas -  ethnographischer Ferienpark für Feiern, Urlaub und Seminare
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri