KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Simonovas I. ģimenes ārsta prakse

18.novembra iela 41, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64603324
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAmbulatorische medizinische Hilfe

Statistik:
Ist durchgesehen : 5649
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31123
View in catalog : Ambulatorische medizinische Hilfe


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasErholung direkt an der Kuste: Bar, Raumlichkeiten fur Feiern und Konferenzen, 20 bequeme und gemutliche Schlafplatze, Sauna, Sport- und Spielplatz, Parkplatz. Dampfsauna, Whirlpool, Tram-poline.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
In Sensum, Bestattungsinstitute
In Sensum, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegante Ausstellungsräume mit Kunstskulpturen aus Metall und Möbeln aus Auto- und Motorradteilen. Es ist ein Ort, an dem Galerie, Designmöbel und Gemälde zusammenkommen.
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Visi banneri