KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Orlovas N. ģimenes ārsta prakse

18.novembra iela 41, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64603322
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAmbulatorische medizinische Hilfe

Statistik:
Ist durchgesehen : 5860
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30195
View in catalog : Ambulatorische medizinische Hilfe


Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Toode, SIA, Dachbeläge
Toode, SIA, DachbelägeSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Kempings Sīļi, Campingplatz
Kempings Sīļi, CampingplatzČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri