KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Durbes pils, Schloss

Durbes pils, Schloss

Mazā Parka iela 7, Tukums, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63122633
 
AlleAngebotVideoDie Karte
Beschreibung
Durbes pils Tukumā ir viena no interesantākajām klasicisma pilīm Kurzemē. Tā uzbūvēta jau 1671.gadā un vairākkārt pārbūvēta. Pašreizējo izskatu pils ieguvusi 1820. - 1923. gadā, pēc arhitekta J. G. Ā. Berlica projektētajām pārbūvēm. Patīkamai pastaigai vasaras tveicē un rudens lapu krāšņumā pie pils 19.gadsimta sākumā izveidots ainavu parks ar arhitektūras pieminekļiem - rotondu un akmens tiltu pār gravu. Šobrīd atjaunotajās pils izstāžu zālēs apskatāmas dažādas kultūrvēstures izstādes par muižām, savukārt pils 1. stāva zālēs - lauku muižas 19. gs. interjers. Vienā no saimniecības ēkām apskatāma seno sadzīves priekšmetu izstāde “Latvietis un viņa kungs”, kas stāsta par zemnieku un amatnieku dzīvi muižu laikos.
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSchlösser    Sehenswürdigkeiten
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 20355
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 78632


EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Villa Avoti, Gasthaus
Villa Avoti, GasthausLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Albatross SPA
Albatross SPADer Albatros SPA-Erholungskomplex verfügt über ein 25-m-Schwimmbecken mit drei Bahnen und einer Wassertemperatur von 28 ° C. Die Tiefe des Beckens am flachen Ende beträgt 1 Meter, in der Mitte 1,5 Meter, am tiefsten Ende 2 Meter, a 7 m Kinderbecken mit einer Wassertemperatur von 32 °C, durchschnittliche Tiefe 0,5 Meter, Sauna und Dampfbad
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
URALA, Gasthaus
URALA, GasthausĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Visi banneri