KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Galvenais ofiss
(+371) 22303459 - AvioKases.lv
(+371) 20372472 - AvioKase.lv
(+371) 26806108 - Filiāle - Daugavpils, Viestura iela 59
astrature.lv - Ceļojumi.Karstās ceļazīmes.Viesnīcas.
AvioKases.lv - Visas Lidojumi.Visi galamērķi.Visas vietas.
AvioKase.lv - Lētas aviobiļetes un ceļojumi
Montag10:00 - 14:00
Dienstag10:00 - 14:00
Mittwoch10:00 - 14:00
Donnerstag10:00 - 14:00
Freitag10:00 - 14:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : ASTRA TŪRE, SIA
Eintragungsnummer : 40003257338
Juristische adresse : Taisnā iela 1, Rīga, LV-1063
Bank : AS "Swedbank" HABALV22
Kontonummer : LV88HABA0551033744345
Bank : AS Luminor Bank, Latvijas filiāle RIKOLV2X
Kontonummer : LV08RIKO0000084153766
FotoTeksts
Ryanair akcija: lētas aviobiļetes no 12 Ls
Ryanair piedāvā lētas aviobiļetes par cenu sākot no 12 latiem vienā virzienā! Par 12 latiem no Rīgas (arī no Kauņas un Tallinas lidostām) iespējams aizlidot uz šādām Ryanair lidostām: - Bremena - Stokholma (Skavstas lidosta) - Oslo - Brisele (Charleroi) Uz pārējiem Ryanair galapunktiem no Latvijas cenas ir sākot no 19.79 latiem vienā virzienā: Frankfurt-Hahn Milan (Bergamo) Bristol Glasgow (Prestwick) Liverpool London-Stansted Dublin Rome (Ciampino) Milan (Bergamo) Tampere Düsseldorf (Weeze) Rezervējiet aviobiļetes Ryanair mūsu mājas lapā AvioKases.lv!

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Debesiss SIA, Bestattungsinstitute
Debesiss SIA, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWir verlegen Folien in Industrie-, Industriegebäuden, Büros, Geschäften, Hotels, Kindergärten, Schulen und anderen staatlichen Einrichtungen, Privathäusern und Wohnungen, überall wo es Glas und Glasprodukte gibt.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
SB Siltumtehnika, einkaufen
SB Siltumtehnika, einkaufenWir sind spezialisiert auf den Einzel- und Großhandel mit Heizgeräten und Sanitärprodukten mit einem individuellen Ansatz für jeden Kunden. Kooperationspartner des Unternehmens sind Bauunternehmen, Unternehmen und Einzelkunden.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ist eine wunderschöne, 85 Hektar große, ruhige Natur mit verschiedenen Unterhaltungsmöglichkeiten und einer großen Auswahl an Unterkünften für Paare, Familien und Gruppen
Vegetarian foods, Lebensmittel
Vegetarian foods, LebensmittelVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Visi banneri