KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, Museum

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, Museum

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

TŪRISMA  OBJEKTS SLĒGTS LĪDZ 1.MAIJAM !


Muzeja ēka celta 1840.gadā, sākotnēji te darbojušās ūdens dzirnavas, tad skola. 1922.gadā rakstniece ieguva ēku savā īpašumā un nosauca par “Sprīdīšiem”, tā kļuva par viņas darba un atpūtas vietu. Te tapuši daudzi rakstnieces darbi, kā piemēram - atmiņu triloģija “Dievs Daba Darbs”, kurā attēlotās rakstnieces bērnības vietas atrodas tuvākajā apkārtnē. Muzejā var iepazīties ar rakstnieces dzīves gājumu un daiļradi. “Sprīdīšu” apkārtne un māja bez lielām izmaiņām saglabājusies agrākā rakstnieces laika izskatā.

Viesu māja “Sprīdīši” celta 1923.gadā, bet pārbūvēta 1963.gadā. Savulaik tajā dzīvoja dārznieki, kuri apkopa rakstnieces Annas Brigaderes dārzus un parku. “Sprīdīši” kā viesu māja darbojas no 1993.gada. Tajā atpūtnieku vajadzībām ir labiekārtoti seši divvietīgi numuriņi un virtuve pagrabstāvā ar āra terasi.

"Sprīdīši" ir 2023.gada pavasarī paplašinājuši savu naktsmītņu piedāvājumu ar pieciem kempinga "Meža namiņiem" un ērtu servisa māju, kur ir pieejama virtuve, duša un WC!

Muzeja ēkā viesiem pieejama kafejnīca, ar iespēju pasūtīt gardumus svinīgiem pasākumiem. Vairāk informācija +371 29535770!

Iznomā atpūtas kompleksu kāzu svinībām. Banketa zāli ar ēdināšanu, viesu māju ar labiekārtotām istabiņām. Jaunajam pārim atpūtas paviljonu. 

Papildus informācija

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen Gasthäuser in Lettland Hotels und Unterkunft    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 16636
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 186763


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, Automatik
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, AutomatikQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Ezernieki, Gasthaus
Ezernieki, GasthausViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, Werbungsagentur
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, WerbungsagenturLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri