KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs, Museum

Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs, Museum

Raiņa bulvāris 28, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV- 5301
(+371) 65322731
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzeju dibinājusi Preiļu rajona padome 1985. gadā. No 2009. gada decembra muzejs ir Preiļu novada domes iestāde. Muzeja krājums atspoguļo novada vēsturi, ievērojamu personību lomu dažādos novada un valsts vēstures notikumos. Pamatkolekcijās: P. Čerņavska keramika un Preiļu keramiķu kopas darbi, novada iedzīvotāju nodarbošanos un dzīves līmeni raksturojoši darba rīki un sadzīves priekšmeti, fotogrāfijas, dokumenti, Latgales mākslinieku gleznas un grafikas.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen mehr Details   Sehenswürdigkeiten mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 10335
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 99790


Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Līgatne, Rehabilitation Center
Līgatne, Rehabilitation CenterR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri