KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Elvi, einkaufen

Elvi, einkaufen

Zeiferta iela 7 - 19, Olaine, Olaines novads, Latvija, LV-2114
(+371) 25657397
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 872
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 17220
View in catalog : Lebensmittel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Erebuni, Armenisch Restaurant
Erebuni, Armenisch Restaurant Restorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Campo, Wassertourismus
Campo, WassertourismusCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Turies!, Organisation der Veranstaltungen
Turies!, Organisation der VeranstaltungenMobile Attraktionen für Ihr Event – Hochseilgarten, Kletterparcours, Kicker im Großformat. Wir haben auch mobile Bühnen und andere Konstruktionen angeboten. Veranstaltungsformat: öffentliche und Firmenveranstaltungen, Ausstellungen, Werbeveranstaltungen.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Visi banneri